Poziv kandidatima za upis stručnih studija za izobrazbu trenera

KIF

KIF

Studijski centar za izobrazbu trenera KIF-a u Zagrebu u suradnji sa ZŠUGO planira upis nove generacije studenata 

       S obzirom na izmjene i dopune Zakona o sportu iz 2012. g. po kojima je prolongiran rok za stjecanje odgovarajuće stručne spreme za rad u sportu do 2017. g., dobiveno je dodatno vrijeme kako bi trenutno veliki broj trenera bez odgovarajuće stručne spreme stigao steći Zakonom propisane uvjete za rad i obavljanje stručnih poslova u sportu. Sukladno tome, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, u suradnji sa Zajednicom športskih udruga Grada Osijeka, nudi mogućnost izobrazbe trenera za područje Slavonije i Baranje kroz programe:

      - stručnog studija i

    - specijalističkog diplomskog stručnog studija (nadgradnja stručnog studija, s mogućnošću upisa i osoba sa završenim stručnim studijima iz drugih struka).

      Studiji će se izvoditi kao izvanredni sa sljedećim studijskim usmjerenjima: fitnes, kondicijska priprema sportaša, sportska rekreacija i razni sportovi (atletika, badminton, hrvanje, judo, košarka, nogomet, odbojka, ples, plivanje, ritmička gimnastika, rukomet, sportska gimnastika, streljaštvo, tenis te svi oni sportovi za koje se pojavi interes). Podrobnije informacije o samom studiju možete pročitati u priloženom dokumentu, a predavanja i ispiti održavali bi se u Osijeku.

      Potencijalni kandidati za studij prema interesnim područjima (sportovima) trebaju se javiti u Zajednicu športskih udruga Grada Osijeka, osobno ili na tel. 031/227 500, s osnovnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt telefon), najkasnije do 28.3.2014. g., kako bi se, sukladno izraženom interesu, pravovremeno mogli organizirati navedeni studiji.