"Aktivne zajednice" i "Od športske škole do OI"

Programi HOO

Programi HOO

Upućujemo poziv svim članicama Zajednice na podnošenje prijedloga projekata koje u okviru svojih redovitih godišnjih programa sufinancira HOO

    HOO i ove godine putem svojih programa "Aktivne zajednice" i "Od športske škole do Olimpijskih igara" sufinancira sportske klubove sa svrhom poticanja razvoja sporta pri lokalnim sportskim zajednicama. Hrvatski olimpijski odbor time potiče razvoj sporta u zajednicama na način da dodjeljuje inicijalnu novčanu potporu za ulaganje u osnovne materijalne uvjete za razvoj sporta na lokalnoj razini. 

      Korisnici sredstava mogu biti svi sportski klubovi koji udovoljavaju uvjetima iz Pravila obaju programa koje donosimo u prilogu. Također, u prilogu se nalaze i obrasci na kojima se podnose programski zahtjevi, odnosno obrasci izvješća o realiziranom programu. Svi zainteresirani klubovi svoje prijedloge trebaju dostaviti u Zajednicu športskih udruga Grada Osijeka do 25. travnja 2014.g. U postupku unosa podataka, kao i za sva pitanja i nejasnoće vezane uz dostavu projekta možete se obratiti Dragi Nikoliću (osobno ili na broj 227 511), v.d. glavnom tajniku Zajednice.