Hrvatska - Ukrajina za Dan Grada

Futsal (foto: Glas Slavonije)

Futsal (foto: Glas Slavonije)

U sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo Hrvatska će futsal reprezentacija ugostiti Ukrajinu
Povodom obilježavanja Dana Grada Osijeka, u ponedjeljak 2. prosinca, Osijek će ugostiti futsal reprezentacije Hrvatske i Ukrajine. U pitanju su repezentacije koje će nastupiti na predstojećem Europskom prvenstvu Belgiji (siječanj-veljača 2014.), gdje se očekuje da opravdaju visok ugled u europskom futsalu, posebice kada je u pitanju naša reprezentacija koja je na prošlom EURU dohvatila visoko 4. mjesto. Spektakl je u Nastavno-sportskoj dvorani Gradski vrt zajamčen, a susret započinje u 19 sati.
Vrijedni entuzijasti iz MNK Osijek Kelme, koji su uz MNS Osijek suorganizatori ovog “happeninga”, u predigri su pripremili dodatnu poslasticu za ljubitelje “hakla” budući da je dogovoreno odmjeravanje snaga selekcija Gornjeg i Donjeg grada. Cijena ulaznice za mušku populaciju je 20 kuna, dok žene i djeca trebaju izdvojiti po 10 kuna, a u pretprodaji se mogu nabaviti u Caffe baru “Zrinjevac” te na prvenstvenoj utakmici Osijek Kelme - Murter (koja se igra u petak u 20.30 sati u dvorani Zrinjevac).
Budući da će dan kasnije iste selekcije odigrati i susret u Belom Manastiru, hrvatski izbornik Mato Stanković, kojem će asistirati Osječanin Marin Smoje, na svojevrsne će mini-pripreme u slavonskoj metropoli reprezentativce okupiti u subotu. Na popisu pozvanih igrača nedostaje tek glavna vedeta sastava Dario Marinović (klupske obveze u Kuvajtu), a među 16-oricom izabranih nalaze se i tri igrača sve boljeg Osijek Kelmea: Ivan Mladina (vratar), te Gordan Duvančić i Dražen Ćavar.