"Karijera nakon sportske karijere" u Osijeku

HOO

HOO

HOO, MZOS i Športska zajednica OBŽ 29. siječnja 2014. organiziraju promocijski dan "Karijera nakon sportske karijere"  

       U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Športske zajednice Osječko-baranjske županije te uz financijsku potporu Europskog olimpijskog odbora, u Osijeku će se 29. siječnja 2014. g. s početkom u 10,00 sati u Rektoratu Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku održati promocijski dan „Karijera nakon sportske karijere“.

      Uz prezentacije i analize stanja sporta i školovanja sportaša s područja Osječko-baranjske županije, na promocijskom danu sudjelovat će i vrhunski sportaši koji će dati osvrt o iskustvima svojih „dual karijera“. Uz predstavljanje dobrih primjera u praksi, bit će predstavljen i zakonodavni okvir  „Sportaši i obrazovanje“ kao i smjernice razvoja karijere nakon sportske karijere u Hrvatskoj.

      Stoga pozivamo sve zainteresirane sportaše i čelnike klubova da se odazovu ovom skupu ne bi li se upoznali s mogućnostima daljnjeg školovanja sportaša uz istovremeno bavljenje sportom, odnosno ostvarivanja tzv. dual karijere. Kompletan program promocijskog dana donosimo u dokumentu desno.