Sufinanciranje poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini

Natječaj za sufinanciranje sportskih programa

Natječaj za sufinanciranje sportskih programa

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo natječaj za sufinanciranje sportskih programa


      Prema Natječaju za sufinanciranje sportskih programa poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta sufinancirat će sportsko-rekreativne aktivnosti u 2015. godini koje provode udruge i ustanove u sustavu sporta, kao i odgojno-obrazovne ustanove. Ciljevi natječaja su razvitak i provedba učinkovitih i održivih aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na obuku djece i mladih neplivača, poticanje na bavljenje rekreativnim i amaterskim sportom te poticanje razvoja sporta u sklopu međunarodne sportske suradnje.

      Temeljem navedenog, upućujemo poziv svim članicama Zajednice športskih udruga grada Osijeka da se odazovu na natječaj i participiraju u sufinanciranju svojih sportskih programa sukladno kriterijima. Ujedno, pozivamo sve članice koje budu aplicirale za navedena sredstva da obvezno pismenim putem (e-mailom, poštanskim slanjem ili osobnom dostavom) obavijeste Zajednicu o tome.

      Cjelokupan tekst natječaja, kao i popratne dokumente i obrasce neophodne za prijavu sportskog programa možete pronaći na linku.