"Osječko-baranjski sportski godišnjak 2013."

Osječko-baranjski sportski godišnjak 2013.

Osječko-baranjski sportski godišnjak 2013.

Zajednica športskih udruga Grada Osijeka i Športska zajednica Osječko-baranjske županije organiziraju promociju novog izdanja sportskog godišnjaka

     Zajednica športskih udruga Grada Osijeka ovo izdanje publicira već osmu godinu zaredom, a u posljednje četiri godine u suradnji i sunakladništvu sa Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije. Godišnjak predstavlja prikaz najznačajnijih sportskih ostvarenja, uz razne evidencijsko-statističke podatke o djelovanju sportskih udruga s područja grada i županije u prošloj kalendarskoj godini. Njegovim publiciranjem lokalne sportske zajednice ističu svoju aktivnu ulogu u promociji sporta na području županije, sustavno se baveći stvaranjem relevantne baze podataka s ciljem optimalnog vrednovanja postignuća i značaja sastavnica osječko-baranjske sportske zajednice.

      Ovogodišnja promocija, inače, u funkciji je obilježavanja Međunarodnog olimpijskog dana kojim se lokalne sportske zajednice priključuju raznovrsnim aktivnostima kojima se ovih dana promiču vrijednosti sporta i olimpizma u čitavom svijetu. Promocija će se održati u četvrtak, 3. srpnja 2014. g., na prostoru Teniskog centra Osijek (Perivoj kralja Tomislava 1) s početkom u 10,00 sati.

      Podsjećamo da, kao i prethodnih godina, svaka članica ZŠUGO ima pravo na jedan besplatan primjerak Godišnjaka kojeg preuzima u tajništvu Zajednice, a udruge članice gradskih saveza svoje primjerke preuzimaju u savezima.