Poziv na partnerstvo u projektu iz programa Erasmus+

EU

EU

Udruga agencija lokalne demokracije (ALDA) iz talijanske Vicenze poziva zainteresirane partnere za uključenje u projekt putem programa EU-a Erasmus+ 

  Spomenuto udruženje traži partnere u projektu vezanom uz neprofitabilne sportske aktivnosti koji bi pod radnim nazivom "Partnerska suradnja" bio fokusiran na prevenciju nasilničkog ponašanja, rasizma i diskriminacije te netolerancije u sportu, s posebnim naglaskom na skupine u nepovoljnom položaju. Prijedlog ukupnog budžeta projekta je 200.000,00 eura, a plan je uključiti u projekt do 15 partnera. Projekt bi za cilj imao suzbijanje nasilja, rasizma i netolerancije u sportu putem prevencije, obrazovanja i inovativnih aktivnosti. Stoga ALDA poziva sve potencijalne partnere (neprofitne organizacije, javna tijela, sportske udruge) koji su voljni uključiti se u projekt u svim područjima u kojima se nasilno i diskriminirajuće ponašanje posebice očituje.

  Više detalja o samom prijedlogu možete pročitati u sažetku nacrta projekta koji pruža i tablicu s planiranim aktivnostima. Svi zainteresirani za detaljnije informacije i pomoć oko uključivanja u projekt mogu se obratiti višoj savjetnici Odsjeka za programe i projekte Europske unije Grada Osijeka Vesni Brezovac (Kuhačeva 9) ili putem e-maila, a svoj interes mogu iskazati najkasnije do 4. travnja 2014. g.