(Foto: www.marin-cilic.net)

Nedavno je otvoren natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Marin Čilić. Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi za obnovu laboratorija, Zaklada našeg najboljeg tenisača dodjeljuje stipendiju i mladim sportašima (sveukupno 5 stipendija) koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom sportu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju sportske opreme.

Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj sportskog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodjeli stipendija.

Natječaj je otvoren do 22. studenog 2018. g., a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Marina Čilića.