Programi potpore HOO-a lokalnim zajednicama

Hrvatski olimpijski odbor i u 2019. osigurao je sredstva za potporu lokalnom sportu putem svojih višegodišnjih programa “Aktivne zajednice” i “Od športske škole do olimpijskih igara”. Na taj način, krovna udruga hrvatskog sporta sufinancira amaterske klubove registrirane za sudjelovanje u sportskim natjecanjima sa svrhom poticanja razvoja sporta pri lokalnim sportskim zajednicama. HOO time skrbi o razvoju i unapređenju sporta dodjeljujući inicijalnu novčanu potporu za ulaganje u osnovne materijalne uvjete za sport na lokalnoj razini.

Korisnici sredstava mogu biti svi sportski klubovi koji udovoljavaju uvjetima iz Pravila obaju programa koje donosimo u prilogu. Također, u prilogu se nalaze i obrasci na kojima se podnose programski zahtjevi, odnosno obrasci izvješća o realiziranom programu. Svi zainteresirani klubovi svoje prijedloge trebaju dostaviti u Zajednicu do 1. travnja (ponedjeljak) 2019. g., a skrećemo pozornost da ponuda za realizaciju financijske potpore mora glasiti na korisnika (klub)  te da joj je datum izdavanja najranije 26. ožujka 2019. g., kao i da mora biti važeća minimalno 90 dana (po mogućnosti i duže), a poželjno je da dospijeće plaćanja robe iznosi do 60 dana po isporuci iste.

U postupku unosa podataka, kao i za sva pitanja i nejasnoće vezane uz dostavu projekta, možete se obratiti stručnoj službi Zajednice.

Aktivne zajednice

Pravila
Programski zahtjev za 2019. – obrasci
Izvješće za 2019. – obrazac

Od športske škole do olimpijskih igara

Pravila
Programski zahtjev za 2019. – obrasci
Izvješće za 2019. – obrazac