Programi potpore HOO-a lokalnom sportu

Hrvatski olimpijski odbor i u 2018. g. nastavlja davati potporu lokalnom sportu putem svojih višegodišnjih programa “Aktivne zajednice” i “Od športske škole do Olimpijskih igara”. Na taj način, krovna udruga hrvatskog sporta sufinancira amaterske klubove registrirane za sudjelovanje u sportskim natjecanjima sa svrhom poticanja razvoja sporta pri lokalnim sportskim zajednicama. HOO time skrbi o razvoju i unapređenju sporta dodjeljujući inicijalnu novčanu potporu za ulaganje u osnovne materijalne uvjete za sport na lokalnoj razini.

Korisnici sredstava mogu biti svi sportski klubovi koji udovoljavaju uvjetima iz Pravila obaju programa koje donosimo u prilogu. Također, u prilogu se nalaze i obrasci na kojima se podnose programski zahtjevi, odnosno obrasci izvješća o realiziranom programu. Svi zainteresirani klubovi svoje prijedloge trebaju dostaviti u Zajednicu do 30. ožujka (petak) 2018. g., a skrećemo pozornost da ponuda za realizaciju financijske potpore od ove godine mora glasiti na korisnika (dakle, na klub)  te da joj je datum izdavanja najranije 26. ožujka 2018. g., kao i da mora biti važeća minimalno 90 dana (po mogućnosti i duže).

U postupku unosa podataka, kao i za sva pitanja i nejasnoće vezane uz dostavu projekta, možete se obratiti glavnom tajniku Zajednice Dragi Nikoliću, osobno ili na broj 227 511.

AKTIVNE ZAJEDNICE

Pravila za provedbu programa
Programski zahtjev za program Aktivne zajednice 2018. – obrasci
Izvješće za program Aktivne zajednice 2018. – obrazac

OD ŠPORTSKE ŠKOLE DO OLIMPIJSKIH IGARA

Pravila za provedbu programa
Programski zahtjev za program Od športske škole do OI 2018. – obrasci
Izvješće za program Od športske škole do OI 2018. – obrazac